Tietosuojaseloste

Me, Oy Semper Ab, Box PL 80, 02600 ESPOO (jäljempänä ”Semper", ”me", ”meitä” jne), otamme tietosuojan vakavasti. Kerromme seuraavassa tietosuojaselosteessa tietoja verkkosivustomme www.organix.fi kautta keräämiemme henkilötietojen tallennuksesta ja käytöstä. Oheinen seloste koskee myös mobiililaitteiden kautta kerättyjä henkilötietoja. Semper on tietosuoja-asetuksen mukainen rekisterinpitäjä. Yhteystietomme löytyvät oheisen selosteen lopusta.

Keräämme, käsittelemme ja käytämme henkilötietoja vain, kun se on laissa sallittua ja kun käyttäjä on antanut siihen suostumuksensa. Keräämme, käsittelemme ja käytämme henkilötietoja Saksan tietosuojalakien ja Euroopan Unionin yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Henkilötiedot
Henkilötiedot ovat tietoja, joiden perusteella henkilö voidaan tunnistaa tai häneen voidaan ottaa yhteyttä. Niitä ovat mm. nimi, osoite, sähköpostiosoite tai puhelinnumero. Henkilötiedoksi luetaan myös IP-osoite, jonka Internet-palveluntarjoaja antaa jokaiselle laitteelle. Tiedot, joiden perusteella sinua ei voida tunnistaa (anonyymit tiedot), eivät ole henkilötietoja.

Automaattinen tietojen tallennus verkkosivumme kautta
Saapuessasi verkkosivullemme verkkoselaimesi välittää verkkopalvelimellemme automaattisesti joitakin tietoja, kuten:
vierailun päivämäärä ja kellonaika,
sivu ja sen osoite, jolta siirryit meidän sivullemme (URL),
etsityt tiedot,
lähetetyn tiedon määrä,
vierailevan laitteen IP-osoite,
selaimen tyyppi ja versio,
käyttöjärjestelmä.

Nämä tiedot tallennetaan vain verkkosivumme teknistä hallintaa varten eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Pidätämme oikeuden tarkastaa lokitiedot takautuvasti, jos huomaamme selkeitä merkkejä tietojen laittomasta käytöstä.

Omat henkilötietosi
Voit käyttää verkkosivuamme täysimääräisesti ilman, että annat meille lisää henkilötietojasi. Henkilötietoja (sähköpostiosoite, viestisisällöt) kerätään ja tallennetaan vain, jos lähetät meille sähköpostia.

Näitä tietoja käytetään vain konkreettisen asian käsittelyyn. Tietoja käsitellään enemmän vain, jos olet antanut siihen nimenomaisen suostumuksesi.

Evästeet
Osassa verkkosivujamme käytetään evästeitä (cookies). Niiden avulla sivujen sisällöstä tehdään käyttäjäystävällisempää, tehokkaampaa ja turvallisempaa. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallentuvat tietokoneellesi ja verkkoselaimellesi. Useimmat käyttämistämme evästeistä ovat nk. Istuntoevästeitä, jotka poistuvat automaattisesti poistuessasi sivultamme. Toiset evästeet tallentuvat tietokoneellesi siihen saakka, kunnes itse poistat ne. Niiden avulla verkkosivumme tunnistaa sinut vieraillessasi sivullamme uudelleen. Voit muuttaa verkkoselaimesi asetuksia niin, että saat ilmoituksen evästeistä ja voit sallia ne joko vain yksittäistapauksissa, estää evästeet osittain tai kokonaan tai poistaa evästeet automaattisesti selaamisen päätyttyä. Jos poistat evästeet käytöstä, et ehkä voi käyttää verkkosivuamme täysimääräisesti.

Google Analytics
Tällä verkkosivulla käytetään Google-yhtiön (Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA) verkkoanalyysipalvelua Google Analytics.  Google Analytics käyttää evästeitä siihen tarkoitukseen, että niiden avulla voidaan analysoida sivuston käyttötapoja. Evästeen kautta saatuja tietoja siirretään ja tallennetaan Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin. Käytämme Google Analytics -palvelua laajennusosalla ”anonymizelp()”, jolloin Google voi käsitellä IP-osoitteita vain lyhennetyssä muodossa eikä niitä voida suoraan yhdistää henkilöihin. Google käyttää näitä tietoja arvioidakseen sivuston käyttöä, laatiakseen raportteja sivustollamme tapahtuvasta toiminnasta ja kehittääkseen verkkosivuston ja Internetin käyttöä parantavia palveluja. Google siirtää näitä tietoja tarvittaessa myös kolmansille osapuolille, mikäli se on sallittua tai jos myös kolmannet osapuolet käsittelevät näitä tietoja Googlen puolesta. Google ei yhdistä IP-osoitettasi muihin sen hallussa oleviin tietoihin. Voit estää Google Analytics -evästeiden toiminnan verkkoselaimesi asetuksilla. Huomaa, että tässä tapauksessa et pysty käyttämään kaikkia verkkosivumme toimintoja täysimääräisesti. Google Analytics - tiedon keruun ja tallennuksen voi estää käyttämällä selaimen lisäosaa (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en).  Lisätietoa Google Analyticsistä löytyy täältä: (https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=fi). Jos käytät verkkosivuamme mobiililaitteella, voit poistaa käytöstä Google Analyticsin yhdellä napautuksella tästä linkistä. Linkin aktivoituessa lähetämme selaimellesi evästeen, mikä kertoo meille että Google Analyticsin käyttö laitteellasi on estetty. Huomaa, että sinun on tehtävä esto uudelleen, jos poistat selaimeltasi evästeet tai käytät verkkosivustomme selaamiseen jotakin toista laitetta. Google käyttää omia tietosuojaohjeistojaan, jotka ovat meistä riippumattomia. Tutustu ennen verkkosivumme käyttöä Googlen tietosuojakäytäntöön osoitteessa https://policies.google.com/privacy?hl=fi&gl=sv.

Linkit muille sivuille
Oheinen seloste koskee vain oman verkkosivumme tietosuojaa. Verkkosivumme voi sisältää linkkejä muille sivuille, joita oma tietoturvaselosteemme ei koske. Kun siirryt toiselle verkkosivulle linkin kautta, suosittelemme että perehdyt ao. sivun tietoturvaselosteeseen.

Turvallisuus
Noudatamme kaikkia lain määräämiä velvoitteita estääksemme henkilötietojen katoamisen, tuhoutumisen, vääristymisen, manipuloinnin ja asiattoman käytön. Huomaa kuitenkin, ettei tiedonkulku Internetissä ole koskaan täysin turvallista ja virheetöntä. Muista tämä myös meidän verkkosivumme osalta.

Oikeutesi
Sinulla on oikeus saada kopio henkilötiedoistasi, joita olemme keränneet sinusta. Voit myös pyytää niiden oikaisua, estämistä tai poistamista. Lähetä pyyntösi postitse osoitteeseen:

Oy Semper Ab
Box PL 80
02600 ESPOO
Suomi

Tai sähköpostitse osoitteeseen: kuluttajapalvelu@semper.fi

 

Tietosuojaselosteen muutokset
Semper pidättää oikeuden muuttaa tämän tietosuojaselosteen sisältöä milloin tahansa ja etukäteen syytä ilmoittamatta tietosuojalainsäädännön muuttuessa.